fredag 17 juli 2009

Sommarlemurer

Yes att de spelade Hanna Hirsch på Strand ikväll när vi var där! Man går förbi Liljeholmsbadet eller vad det heter, det som flyter på vattnet, förbi en fin båt i rött, jag vill ha en husbåt, eller en roddbåt. E var där och ska utbilda sig till bokbindare. På tuben hem bjöd en främling på Pim Pim-båtar, han hade vunnit ett kilo såna på Gröna Lund. Vi missade sista tunnelbanan och tog en buss, det är så sällan jag åker buss här, läste lite Slas samtidigt och hade en Pim Pim i kinden.

Jag gillar youtube-klippet där Britney Spears är stenad och bara: "I feel like I missed something....that I missed...life?". Om man söker typ "Britney Spears stoned". Fin på nåt sätt.

Intervju med Skansen-Jonas i vår Solna-gratistidning. Helt underligt. På sitt sommarställe har han lemurer som springer omkring. Han skjuter sina döende taxar med salongsgevär. Som liten samlade han djurskallar från Skansen som han kokade hemma, nu finns de på hans kontor.

Min aversion mot Marcus Birro är nog ändå befogad. Här kramar han Göran Hägglunds ustpel mot folk som skiljer sig från "verklighetens folk", vad nu det är.
http://www.newsmill.se/artikel/2009/07/12/marcus-birro-till-hagglunds-forsvar

Inga kommentarer: