tisdag 12 februari 2008

"Ett rum av en 3 rums lägenhet med tillgång till bad, kök, balkong ochtvättstuga upplåtes gratis till dig/er omgående för 6 månader(eventuellt längre period) mot en timme dagligt arbete per rum, dvs.skrivning med dator och jobba med internet för nystartade tidningar som jobbar idealistiskt. OBS: Detta erbjudande kan vara ett tillfälle för dig/er som är intresserad av media och vill öka sina kunskaper vid sidan om sina arbetslivs erfarenheter och praktisera sig inom media genom att jobba idealistisk för världens lilla tidningar. Tiden är flexibel så du/ni får välja och schema lägga hur och när som arbetet ska utföras. Jag jobbar hemma med tidningar som heter Barn Tidningen och ChildrenNewspaper och Islam News Agency. De finns på internet.
Jag är en väldigt positiv, trevlig,religiös, pålitlig, lugn, snäll, ansvarsfull, respektfull, ödmjuk,ambitiös, social, Seriös, alkoholfri och festfri, 48 årig man med godhumör, humor och moral som förnuftigt och lätt kommer överens. Mina intressen är Gud, religion, människor, att skriva en egna nya bibel, läsa och skriva, internet, Java, växter och sport."

Kanske borde ta bort annonsen från blocket nu, när vi haft inflyttningsfest och allt. Fast lite synd ändå, bo gratis mot en timmas arbete per dag är ju inte fy skam. Eller möjligheten att få bli medförfattare till den nya bibeln.

Inga kommentarer: